Infolijn voor familieleden

Infolijn voor familieleden

06 mei 2020

Momenteel kan u uw familie niet in het ziekenhuis bezoeken. Dat is erg vervelend en wellicht stelt u zich vragen zoals ‘Hoe gaat het mijn moeder? Slaapt of eet mijn grootvader goed? Is er was op om te halen? Kan ik een videogesprek doen?...’ Of misschien stelt u deze vragen liever zelf aan uw familie? Dat kan ook!

Via de infolijn voor familieleden helpen we u graag verder of brengen we u in contact met uw familie: 02 477 88 01. De infolijn is elke werkdag bereikbaar van 9 tot 18 uur. U kan ook mailen naar socialedienst@uzbrussel.be.

Gelieve de verpleegeenheid niet rechtstreeks te contacteren zodat onze zorgverleners optimaal kunnen instaan voor de zorg aan hun patiënten. Voor medische vragen contacteert u de behandelende arts.

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.