Beperkte toegang voor begeleiders

Beperkte toegang voor begeleiders

13 augustus 2020

Voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers beperken we de toegang tot het ziekenhuis. Daarom zijn begeleiders van volwassen patiënten in het ziekenhuis nog altijd niet toegelaten. Alleen wanneer het onmogelijk is om zelfstandig naar een afspraak te komen, wordt één begeleider toegelaten. In alle andere gevallen vragen we aan begeleiders om buiten het ziekenhuis te wachten. Kinderen tot 16 jaar mogen door één persoon (+18 jaar) worden begeleid.

We vragen patiënten ook om pas 15 minuten voor hun afspraak of onderzoek het ziekenhuis te betreden. Patiënten die vroeger zijn, vragen we om nog even in de wagen te wachten. Patiënten die met het openbaar vervoer of de fiets komen, kunnen wachten in de inkomhal van het hospitalisatiegebouw (route 150). 

Dank voor uw medewerking. Samen houden we het veilig!
 


Strijd samen met het UZ Brussel tegen Corona

Het Coronavirus treft ons allemaal en het UZ Brussel gaat de strijd aan. Samen met jou? Iedereen kan immers zijn steentje bijdragen. Bedankt!

Steun ons

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.