Herbruikbaar mondmasker te koop via automaten aan de ingangen

Herbruikbaar mondmasker te koop via automaten aan de ingangen

14 juli 2020

Aan de ingangen van het UZ Brussel wordt via een automaat een herbruikbaar mondmasker te koop aangeboden.

Wanneer u naar het UZ Brussel komt als patiënt of bezoeker, dan is het dragen van een masker verplicht (vanaf 12 jaar). Heeft u geen eigen masker mee, dan kunt u een herbruikbaar masker kopen aan een automaat in elk van de inkomhallen. Een masker kost 3 euro (betaling voorlopig enkel via cash) en kan minstens 30 keer gewassen worden voor hergebruik. Er is een variant voor volwassenen en een voor kinderen.

Let erop dat u voor optimale bescherming uw masker steeds correct draagt.

Kinderen jonger dan 12 jaar die om medische redenen een masker dienen te dragen in het ziekenhuis krijgen een (kind)mondmasker aangeboden door het ziekenhuis.

Wat u nog moet weten voor u naar ons ziekenhuis komt.

Dank voor uw medewerking. Samen houden we het veilig!


 


Strijd samen met het UZ Brussel tegen Corona

Het Coronavirus treft ons allemaal en het UZ Brussel gaat de strijd aan. Samen met jou? Iedereen kan immers zijn steentje bijdragen. Bedankt!

Steun ons

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.