Preventieve Covid-test bij opname, ook voor gevaccineerde patiënten

Preventieve Covid-test bij opname, ook voor gevaccineerde patiënten

29 oktober 2021

Om de veiligheid van onze patiënten, medewerkers, bezoekers optimaal te kunnen garanderen, wordt elke patiënt voor zijn geplande opname, ingreep of procedure in het UZ Brussel preventief getest op Covid-19. Dit geldt ook voor patiënten die al gevaccineerd zijn tegen Covid-19. Een Covid Safe Ticket volstaat niet.

Twee dagen voor de opname krijgt u een afspraak om u te laten testen in het UZ Brussel testcentrum. Respecteer het tijdstip van uw afspraak zo goed mogelijk. Breng zeker uw identiteitskaart mee en houd deze bij de hand. Het dragen van een masker is verplicht. Wij nemen de nodige maatregelen om de test in zo veilig mogelijke omstandigheden te laten verlopen.

Meer info

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.