Shop online en steun gratis het zorgpersoneel van het UZ Brussel

Shop online en steun gratis het zorgpersoneel van het UZ Brussel

06 mei 2020

Momenteel kunnen we niet meer fysiek naar alle winkels. Gelukkig kunnen we online wel nog altijd bij de meeste winkels terecht. Het is makkelijk, veilig en snel. En dankzij Trooper kan je het UZ Brussel steunen in de strijd tegen het coronavirus wanneer je online shopt. Helemaal gratis, het kost je geen cent.

Je hebt misschien al eens van Trooper gehoord. Da's een website waar je allerlei links naar bekende webshops vindt. Denk maar aan Bol.com, Decathlon, JBC, Collect&Go, CoolBlue, Torfs, en bijna alle andere online winkels die je soms bezoekt. De UZ Brussel Foundation heeft hier al een tijdje een steunpagina.

Hoe werkt Trooper?

Om ons te steunen surf je simpelweg naar de website van Trooper. Daar bezoek je onze pagina en tot slot klik je door naar jouw favoriete webshop. Automatisch gaat er dan een stukje van jouw betaalde som naar Trooper, en nadien naar de UZ Brussel Foundation. En dat kost jou geen cent!

Eenmaal je op die manier jouw aankopen hebt gedaan, betaalt de webshop een klein percentage van jouw aankoop terug aan ons. En nogmaals, dat kost je geen cent!

Shoppen maar

Ga dus snel aan de slag met Trooper, en steun het UZ Brusssel-zorgpersoneel op een makkelijke manier.

Bezoek onze pagina: www.trooper.be/UZBrusselFoundation

Nog vragen?

Is het nog helemaal duidelijke hoe Trooper precies werkt? Gert Verhulst legt het graag voor je uit via een duidelijk filmpje.

#shopinjekot

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.