Strijd samen met het UZ Brussel tegen Corona

Strijd samen met het UZ Brussel tegen Corona

03 november 2020

Het Coronavirus treft ons allemaal en het UZ Brussel gaat de strijd aan. Samen met jou? Iedereen kan zijn steentje bijdragen. Bedankt!

Wat kan je doen om te helpen:

Help ons speciale Covid-19-bezoekkamers bouwen

Bezoek aan Covid-19-patiënten is door de grote besmettelijkheid uiterst beperkt toegestaan, en vaak zelfs helemaal niet. Dat leidt nog altijd tot menselijke drama’s. Daarom wilt het UZ Brussel, samen met jou, speciale Covid-19-bezoekkamers bouwen.

Help ons Covid-19-bezoekkamers bouwen


Help ons om het mentaal welzijn van onze medewerkers blijvend te ondersteunen

We willen wil onze medewerkers blijvende psychologische ondersteuning aanbieden. Maar, ook een aparte ontspanningsruimte is dringend nodig, want het is de bedoeling dat onze mensen hun hoofd kunnen leegmaken op extreme stressmomenten. Even ontspannen, emoties uiten, ervaringen delen, … Villa Veerkracht is een plek waar dat kan. Nu en hopelijk ook in de toekomst. Onze zorgverleners doen er kracht op om er daarna weer tegenaan te gaan.

Help ons Villa Veerkracht verder uit te bouwen

 


Help ons met een gift in natura

Misschien wil jij of jouw bedrijf onze medewerkers steunen via een gift in natura? Alles is welkom, kleine en grote giften. Alles wat bijdraagt tot het welzijn van onze medewerkers, of hun werkomstandigheden verbetert, wordt sterk geapprecieerd: verzorgingsproducten, ontspanningsmomenten, lekkernijen, bloemetjes, …

Registreer je gift


Help ons door online te shoppen bij Trooper

Wist je dat je het UZ Brussel kan steunen door ... te shoppen? Ja, je leest het goed: dankzij Trooper kan je het UZ Brussel steunen in de strijd tegen het coronavirus wanneer je online shopt. Het is makkelijk, veilig en snel. Helemaal gratis, het kost je geen cent.

Hoe werkt Trooper juist?


Help ons door onze oproep te delen op Facebook
 

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.