Nieuwe inkomzone Consultaties vanaf maandag 8 februari

Nieuwe inkomzone Consultaties vanaf maandag 8 februari

05 februari 2021

Vanaf maandag 8 februari kan iedereen het ziekenhuis betreden via de omgebouwde inkomzone Consultaties. De nieuwe containerconstructie scheidt de patiëntenstromen voor zelfinschrijving en inschrijving via de balie. Zo creëert het UZ Brussel een veilige ruimte met voldoende afstand om binnen te komen en in te schrijven.

Zelfinschrijving aan de kiosk in de container

Wanneer u kiest voor zelfinschrijving, kan u zich inschrijven aan de voorziene kiosken in de container. Na controle door de bewaker, betreedt u het ziekenhuis.

Inschrijven aan de balie

Wie liever inschrijft aan de balie, komt binnen via een aparte stroom in de container en loopt langs de bewaker door naar de inkomhal en de balies. 

Uitgang

De oude ingang met de glazen schuifdeuren blijft dienen als uitgang.

Zo kunnen we elkaar beschermen

Draag tijdens uw bezoek een mondmasker. Indien u er zelf geen heeft, kan u een mondmasker aankopen in de automaat in de container. Een overzicht van alle voorzorgsmaatregelen voor een vlot en veilig verloop van uw consultatie vindt u terug in het Coronadossier.
 

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.