Artsen

dr. Karl Waked
dr. Karl Waked dr. Karl Waked

dr. Karl Waked

Klinisch staflid Plastische heelkunde
Niet geconventioneerd zorgverstrekker

Specialisatie

  • High Definition Body Contouring
  • Esthetische en Reconstructieve Borstchirurgie
  • Gluteale Esthetische Chirurgie
  • Faciale Esthetische Chirurgie
  • Dermatochirurgie

Over dr. Karl Waked

Dr. Karl Waked werkt sinds 2023 als staflid op de dienst Plastische Heelkunde van het UZ Brussel. Hij werd opgeleid door het diensthoofd zelf, Prof. Dr. Moustapha Hamdi. Zij opleiding in de algemene heelkunde vervolledigde hij in Gent en Brugge. Naast zijn opleiding in België, volgde Dr. Waked een uitgebreid fellowship bij Dr. Alexander Aslani in Marbella (Spanje) inzake high-definition bodycontouring en Brazilian Butt Lift chirurgie. Bovendien deed hij verdere chirurgische ervaring op in Parijs (Frankrijk) en München (Duitsland). Hij studeerde af als plastisch chirurg met de hoogste onderscheiding.

Dr. Waked heeft uitgebreide ervaring in borst- en bodycontouring chirurgie, gluteale esthetische chirurgie, gezicht esthetische chirurgie en borstreconstructie.

Hij heeft talrijke artikelen gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften en presenteert regelmatig op nationale en internationale bijeenkomsten. Hij is ook actief lid van verschillende organisaties, zoals de ISAPS, RBSPS en CCP.


Arts-specialisten in opleiding

In een universitair ziekenhuis kunnen ervaren arts-specialisten worden bijgestaan door arts-specialisten in opleiding (ASO). Dat zijn afgestudeerde artsen die zich verder specialiseren.

Wat betekent dat voor u?