Op naar een vernieuwd UZ Brussel: de nieuwe balie Medische beeldvorming is open

Op naar een vernieuwd UZ Brussel: de nieuwe balie Medische beeldvorming is open

21 september 2020

U heeft het ongetwijfeld al gemerkt wanneer u in het UZ Brussel komt: wij zijn volop aan het bouwen en verbouwen aan een vernieuwd ziekenhuis. Geleidelijk aan ondergaat het ziekenhuis een metamorfose.

Heeft u een afspraak bij Medische Beeldvorming (o.a. radiologie, CT-scan, echografie, mammografie) dan ontvangen we u vanaf 21 september aan een splinternieuwe balie in een nieuw gebouwdeel (route 861). Er zijn 6 loketten en een ruime wachtzone. Van hieruit gaat u na aanmelding naar uw onderzoek.

Lees verder onder de foto.

En er volgt nog veel meer

De nieuwe balie is een eerste realisatie voor de dienst Medische Beeldvorming in het grote Ruimteplan van het ziekenhuis. In volgende bouwfasen van het nieuwe Medisch Technische Blok (het nieuwe gebouw voor behandelingen en ingrepen) krijgen de activiteiten van Medische Beeldvorming in een totaal nieuwe omgeving plaats.

Nieuwe doorgang tussen het hospitalisatie- en consultatiegebouw

De nieuwe balie Medische Beeldvorming ligt centraal op de nieuwe doorgang tussen het hospitalisatie- en consultatiegebouw. Wie tussen deze twee gebouwdelen wandelt, wordt nu door een nieuw gebouw geleid. De routenummers wijzen u de weg.
 


 

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.