VISIA-huidanalyse

De VISIA-huidanalyse geeft onmiddellijk een beeld van de gezondheid van uw huid: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid, huidstructuur, poriën en de aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar.

Waarom is de VISIA zo geschikt voor uw huidanalyse?

De computergestuurde VISIA-huidanalyse geeft de mogelijkheid gedetailleerde foto's van uw gelaat op bepaalde tijdstippen te maken. Het toestel neemt foto's zodat de huidconditie op en onder het huidoppervlak kan bepaald worden. Met de VISIA kunnen bovendien bepaalde zones uitvergroot worden om ze nauwkeuriger te bekijken. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma voor thuis en in de praktijk opgesteld. Na de analyse worden de foto's en het behandelplan voor u afgedrukt.

Lees verder onder de foto.

Hoe vaak maakt u een afspraak voor de VISIA?

Elke 6 maanden worden er opnieuw foto's genomen om deze te vergelijken met de vorige. Op basis hiervan zal - indien nodig - uw verzorgingsprogramma aangepast worden.

De voor- en na-foto's illustreren het succes van de voorgeschreven producten en behandelingen.

Voorzie voor de huidanalyse 30 tot 45 minuten.

Wat zijn de voordelen van de VISIA huidanalyse?

Deze computergestuurde huidanalyse biedt absolute precisie en betrouwbaarheid van de metingen (herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid).

De gelijktijdige metingen van verschillende parameters laten het volgende toe:

  • Onmiddellijke interpretatie van de resultaten door het toestel zelf
  • Het onmiddellijk voorschrijven van de meest geschikte verzorging
  • Het opslagen van de data voor een langdurige en gepersonaliseerde follow-up

De huidanalyse is risicoloos.

< Terug