Betalen

Geen ereloonsupplementen

Alle raadplegingen, dus ook op woensdagavond en zaterdagvoormiddag en in de Diabeteshuizen, worden uitgevoerd door geconventioneerde zorgverleners.

Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan en vragen geen ereloonsupplementen.

Betaling

Voor afspraken in de Diabeteskliniek in het UZ Brussel

Na uw raadpleging gaat u opnieuw naar de balie ‘Kassa-Inschrijvingen-Opname’ (KIO) waar u zich inschreef bij aankomst in het ziekenhuis. Hier kunt u de raadpleging betalen met uw bankkaart. Cash betalen is niet mogelijk.

Soms is het niet mogelijk om onmiddellijk te betalen na de raadpleging (bijvoorbeeld woensdagavond na 18 uur). In dit geval ontvangt u de factuur op thuisadres na een tweetal maanden. U moet dan binnen de 20 dagen na ontvangst betalen via overschrijving, via de app POM of aan de kassa in het ziekenhuis. Bij het overschrijden van deze termijn wordt een extra kost via schadebeding aangerekend.

Voor afspraken in een Diabeteshuis

U ontvangt de factuur op uw thuisadres. U moet ook dan binnen de 20 dagen na ontvangst betalen via overschrijving, via de app POM of aan de kassa in het ziekenhuis. Bij het overschrijden van deze termijn wordt een extra kost via schadebeding aangerekend.

Vragen over uw factuur

U kunt de Facturatiedienst altijd contacteren met vragen over de inhoud of de betaling van uw factuur.