“We brengen de geriatrische expertise van het UZ Brussel naar de Polikliniek in Dilbeek”

“We brengen de geriatrische expertise van het UZ Brussel naar de Polikliniek in Dilbeek”

02 mei 2024

Patiënten van de Dienst Geriatrie kunnen voortaan voor hun consultaties en een osteoporosescreening terecht in de Polikliniek in Dilbeek. Door de consultaties telkens in te plannen na de kantooruren maken we het de mantelzorgers zo een pak makkelijker.

Het gaat voorlopig nog om een proefproject, zo vertelt prof. dr. Siddhartha Lieten, diensthoofd Geriatrie: “Patiënten zullen in een eerste fase bij ons terecht kunnen voor opvolgconsultaties en osteoporosescreenings. Afhankelijk van de vraag kan ons aanbod in de toekomst nog verder uitbreiden. Met deze eerste belangrijke stap brengen we onze geriatrische expertise naar de Polikliniek in Dilbeek.”

Patiënten uit de regio Dilbeek kunnen dus voortaan kort bij huis geholpen worden. Je kan er bovendien vlot én gratis parkeren. “Zo maken we het de mantelzorgers zo makkelijk mogelijk”, vertelt prof. dr. Siddhartha Lieten. “Onze patiënten zijn vaak afhankelijk van een mantelzorger voor hun vervoer. Daarom voorzien we onze afspraken elke donderdag na 17 uur, buiten de kantooruren.”

Wil je graag een afspraak maken in de Polikliniek Dilbeek bij de Dienst Geriatrie? Neem dan contact op met het secretariaat in het UZ Brussel: 02 477 63 66.

Polikliniek Dilbeek – UZ Brussel

Oudesmidsestraat 46

1700 Dilbeek

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.