Verbouwingswerken Brussels IVF klaar

Verbouwingswerken Brussels IVF klaar

01 mei 2024

Na iets meer dan een jaar verbouwen is de nieuwe Dageenheid van ons fertiliteitscentrum Brussels IVF helemaal af. De vernieuwde afdeling oogt niet alleen veel mooier, de patiënten hebben er ook een pak meer privacy. En ook organisatorisch verandert er heel wat.

De vroegere verpleegeenheid is nu een ‘Dageenheid’ geworden waar op dezelfde locatie zowel dagopnames als ambulante zorg (inseminatie, bloedafname, echografie) kan plaatsvinden. Alle zorghandelingen worden gecentraliseerd op de eerste verdieping van ons fertiliteitscentrum. Raadplegingen en counseling vinden plaats op de tweede verdieping. 

Nieuw: team ‘Dageenheid en Counseling’ 

Het einde van de verbouwingswerken betekent meteen ook de start van het team 'Dageenheid en Counseling'. Deze ploeg bestaat uit de vroedvrouwen/verpleegkundigen van de vroegere verpleegeenheid en de fertiliteitscounselors. De samensmelting van deze twee teams zorgt voor een nauwere interne samenwerking, een optimale continuïteit van de zorg voor de patiënten en meer ontwikkelingskansen voor de medewerkers van Brussels IVF. 

 

 

 

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.