Stage lopen bij PAika

Op PAika kunnen verschillende disciplines stage lopen: geneeskunde studenten, bachelor studenten verpleeg- en opvoedkundigen, masterstudenten in de klinische psychologie, studenten in de opleiding beeldende, drama, muziektherapie, logopedie en maatschappelijk werk.

Studenten geneeskunde

Deze stages worden gecoördineerd door de faculteit geneeskunde. 

Studenten master klinische psychologie

Enkel 2de master klinische psychologie komt in aanmerking. Voor het academiejaar 2024-2025 zijn er echter geen stageplaatsen meer beschikbaar. Wie graag wil solliciteren voor stageplaatsen in 2025-2026, kan meer informatie vinden op deze website vanaf juni 2024. We bieden geen plaats aan voor 3de bachelor observatiestages.

Meer info kan je vinden op de pagina van Klinische Psychologie.

Studenten bachelor verpleegkunde

Enkel 3de en 4de jaar studenten kunnen stage lopen op de afdeling. De coördinatie van deze stages gebeurt via de verpleegkunde scholen in overleg met Paul Ceulemans. Indien je interesse hebt, gelieve je vraag eerst aan de stageverantwoordelijke van de eigen school te richten. 

Studenten postgraduaat neonatale en pediatrie

De coördinatie van deze stages gebeurt via de school in overleg met Paul Ceulemans. Voor bijkomende informatie mag je ook contact opnemen met Karolien ten Haaf, hoofdverpleegkundige PAika: karolien.tenhaaf@uzbrussel.be.

Studenten bachelor opvoedkundigen

Enkel 3de jaar studenten kunnen stage lopen op de afdeling. Voor studenten van Odisee, Campus Dilbeek gebeurt de coördinatie door de stageverantwoordelijken van de opleiding. Studenten van andere scholen of campussen mogen contact opnemen met de hoofdverpleegkundige Karolien ten Haaf: karolien.tenhaaf@uzbrussel.be.

Studenten creatieve therapieën (dans, beeld, drama en muziektherapie)

Zowel bachelor- als masterstudenten in de creatieve therapie zijn welkom. Gelieve contact op te nemen met de therapeut(en) van jouw medium. ianthe.leyssens@uzbrussel.be (dans); karolien.beckx@uzbrussel.be en colin.waeghe@uzbrussel.be (beeldend) ; ieva.langaite@uzbrussel.be (muziek) en bo.tuts@uzbrussel.be (drama).

Studenten maatschappelijk werk

Studenten uit het 2e jaar kunnen stage lopen op de sociale dienst van PAika en deze verderzetten in het 3e jaar na een positieve evaluatie. Een stage pas starten in het 3e jaar is echter niet mogelijk, we verwachten dat ook de eerste stageperiode hier heeft plaatsgevonden. Wie graag solliciteert voor een stageplaats kan mailen naar alexia.mahler@uzbrussel.be. Voor academiejaar 2023-2024 zijn de plaatsen volzet.

Studenten logopedie

Enkel laatstejaarsstudenten kunnen stage lopen op PAika en de coördinatie gebeurt door de stageverantwoordelijke van de opleiding.