Webinar: Mentaal welzijn en veerkracht tijdens een fertiliteitstraject

Webinar: Mentaal welzijn en veerkracht tijdens een fertiliteitstraject

Dinsdag 21 november 2023
Van 20 tot 21 uur
Online

Omdat een niet vervulde kinderwens een grote impact kan hebben op je welzijn, bieden we deze webinar aan. De webinar richt zich vooral op wensouders die al één of enkele vruchtbaarheidsbehandelingen achter de rug hebben.

Tijdens de webinar geeft een psycholoog van Brussels IVF duiding bij de impact die een traject kan hebben en reikt er ook enkele tools aan om je hierin beter te ondersteunen.

Programma

  • De wereld van (in)fertiliteit
  • Mijn welzijn en zelfzorg
  • Mijn relatie
  • Mijn omgeving

Inschrijven

Deelnemen is gratis, maar schrijf je snel in want registratie is vereist.

Registreren

Je ontvangt binnen het uur een automatische registratiebevestiging van uzbrussel.be met link die je in je agenda kan toevoegen.

De inschrijflink die je ontvangt is persoonlijk en kan niet doorgestuurd worden.

Wens je graag anoniem te blijven voor andere deelnemers, log dan de avond van de webinar zelf in via de browser in plaats van de Teams app om je naam aan te kunnen passen.

Meer info

Neem contact op via webinarbrusselsivf@uzbrussel.be.

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.