Afspraak maken

U kan op twee manieren een afspraak maken in het KidZ Health Castle, het kinderziekenhuis van het UZ Brussel:

U kan zowel voor een pediater als voor een specialist terecht in het KidZ Health Castle. 

Een overzicht van alle medische specialiteiten vindt u in een alfabetische lijst. Bent u op zoek naar een specifieke kinderarts? Gebruik dan de zoekfunctie die u boven dat overzicht vindt.

Toegankelijke zorg, dicht bij u

Buiten het KidZ Health Castle zetten we in op toegankelijke zorg dicht bij u. De kinderartsen van het KidZ Health Castle hebben ook een aantal raadplegingen op deze locaties:

  • Polikliniek Dilbeek, Oude Smidsestraat 46 in 1700 Dilbeek
  • Kindergastro Willebroek, Rupellaan 1B in 2830 Willebroek
  • Ganshoren KidZ Health Castle, Wereldtentoonstellingslaan 60 in 1083 Ganshoren (ganshoren_KHC@uzbrussel.be of WhatsApp bericht naar 04 95 20 82 09)

Huisartsenwachtpost 1090

Het UZ Brussel huisvest ook ‘Huisartsenwachtpost 1090’. Deze wachtpost wordt bemand door (Nederlandstalige) Brusselse huisartsen. Patiënten, zowel kinderen als volwassenen, kunnen er tijdens weekdagen terecht van 19 tot 24 uur en gedurende de weekends en feestdagen van 8 tot 24 uur. Patiënten die gebruik willen maken van de huisartsenwachtpost moeten eerst bellen naar het algemeen nummer 1733 en de instructies volgen.

De huisartsenwachtpost is gelokaliseerd in het KidZ Health Castle, het kinderziekenhuis van het UZ Brussel. Omdat de deur van het KidZ Health Castle op weekdagen na 20 uur en in het weekend gesloten is, moeten patiënten zich eerst aanmelden. Vervolgens worden ze binnengelaten door de bewaking.

Internationale patiënten

Internationale patiënten maken een afspraak via Services & International Patients.


Tip: reminder ontvangen voor uw afspraak

U kunt via e-mail of sms een reminder voor uw afspraak ontvangen. Geef uw voorkeur aan wanneer u uw afspraak maakt, of duid dit zelf aan via het patiëntenportaal my.uzbrussel.be.