Congres: Basiskennis Intensieve Zorgen voor ASO's (BasIZ)

Congres: Basiskennis Intensieve Zorgen voor ASO's (BasIZ)

Zaterdag 1 oktober 2022
Auditorium Brouwer (Laarbeeklaan 109, campus Jette)

De dienst Intensieve Zorgen nodigt je graag uit op de 3de editie van hun opleidingsdag. Dit gratis congres 'Basiskennis Intensieve Zorgen voor Assistenten in Opleiding' (BasIZ) zal doorgaan op zaterdag 1 oktober. Inschrijven kan vanaf nu.

Wees voorbereid bij je start op intensieve zorgen en kom naar het BasIZ congres! Het doelpubliek zijn assistenten die een stage intensieve zorgen voor de boeg hebben of geïnteresseerden die hun basiskennis intensieve zorgen willen bijschaven.

Praktisch

  • Zaterdag 1 oktober
  • Auditorium Brouwer (Laarbeeklaan 109, campus Jette)
  • Accreditering wordt aangevraagd

Programma

Het voorlopig programma kan je hier vinden. 

Inschrijven

Iedereen is welkom, maar de plaatsen zijn beperkt dus is snel beslissen de boodschap! Inschrijven kan tot 11 september door een mail te sturen naar secretariaat.IZ@uzbrussel.be met de vermeldingen: 

  • Als je aanwezig bent voor het middageten (gratis)
  • RIZIV nummer (indien je er één hebt)

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.