Nicole & Hugo getuigen over kanker

Nicole & Hugo getuigen over kanker

27 april 2022

Nicole en Hugo zijn zowat het bekendste showbizzkoppel van Vlaanderen. Maar, het zijn vooral twee mensen die elkaar verschrikkelijk graag zien, in goede en kwade dagen. Die kwade dagen begonnen in 2005, toen bij Nicole kanker werd vastgesteld in het UZ Brussel. Deze harde diagnose zou ze later nóg twee keer krijgen.

Nicole en Hugo vechten zich al jaren moedig een weg door die tegenslagen heen. Met een rotsvast geloof in de wetenschap, en het volste vertrouwen in ons UZ Brussel. Deze twee warme mensen delen graag met u hun verhaal. Zo’n getuigenis is goud waard.

Waarom moet u het verhaal van Nicole & Hugo lezen?

Enerzijds krijgt u, als kankerpatiënt, de boodschap dat u niet de enige bent. U bent niet alleen in uw strijd tegen deze rotziekte. Of, misschien kent u zelf ook mensen die tegen kanker vechten en kan het verhaal van Nicole en Hugo kracht geven.

Anderzijds straalt de getuigenis van Nicole en Hugo ook hoop uit. Ze levert het bewijs dat onderzoek van levensbelang is. Vroeger was kanker vaak een doodvonnis; vandaag zijn de overlevingskansen bij veel kankers spectaculair gestegen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek is Nicole vandaag nog bij ons.

Lees het volledige verhaal van Nicole & Hugo hier.

U kan helpen in de strijd tegen kanker

We opereren tumoren, we dienen chemotherapie toe, we bestralen, ... Bovendien speelt het UZ Brussel ook een prominente rol bij nieuwe, revolutionaire methoden zoals immunotherapie.

Elke dag boeken we vooruitgang, mede dankzij de steun van trouwe donateurs. De ene keer merkt u zo’n verbetering niet, een andere keer is het wereldnieuws. Sowieso zijn er altijd mensen die er baat bij hebben.

Iedere kankerpatiënt heeft ook familie, vrienden en collega’s voor wie de woorden ‘remissie’ of ‘genezing’ als muziek in de oren klinken. Als we al die mensen voor u op een rij zetten, zou u versteld staan. De positieve impact van uw gift is immens!

Steun kankerbestrijding binnen het UZ Brussel
 

Foto: Koen Bauters 

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.