Strijd samen met het UZ Brussel tegen Corona

Strijd samen met het UZ Brussel tegen Corona

24 maart 2020

Het Coronavirus treft ons allemaal en het UZ Brussel gaat de strijd aan. Samen met jou? Iedereen kan immers zijn steentje bijdragen. Bedankt!

Wat kan je doen om te helpen:

Help ons met een financiële bijdrage

Hoe klein ook, want alle beetjes helpen. Wij besteden je gift aan initiatieven die onze medewerkers mentaal én fysiek gezond houden. Zodat zij op hun beurt kunnen zorgen voor jou en iedereen wie jij liefhebt. Wist je trouwens dat giften vanaf €40 fiscaal aftrekbaar zijn? Oh ja, het UZ Brussel neemt ook deel aan de ClapAndAct-actie.

Help ons financieel


Help ons door mondmaskers te schenken

Heb je thuis of op het werk nog mondmaskers liggen? Bezorg ze en help ons om voor onze medewerkers een veilige werkomgeving te creëren. Welke mondmaskers in aanmerking komen en waar je ze kan leveren, lees je na de klik.

Bezorg ons mondmaskers


Registreer je als arts

Wij kregen de laatste dagen tientallen aanbiedingen van externe artsen die hun expertise breed willen inzetten zodat we samen de dagelijkse zorg van COVID én non-COVID-patiënten kunnen blijven verzekeren. Wij zijn enorm dankbaar voor dit hulpaanbod. Bent je arts en ben je bereid om mee ingeschakeld te worden in het UZ Brussel wanneer dat nodig zou zijn? Registreer je dan snel.

Registreer je als arts


Help ons met … wat dan ook!

Veel bedrijven willen ons maar al te graag helpen, door producten of diensten aan te bieden. Externe verpleegkundigen, psychologen, consultants, … bieden dan weer hun (medische) expertise aan. Om al deze, en andere, fantastische initiatieven te stroomlijnen, hebben we een apart webformulier aangemaakt. Het maakt écht niet uit wat je talent, expertise of aanbod is, alle hulp is meer dan welkom! Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk.

Registreer je hulpaanbod


Help ons door online te shoppen bij Trooper

Momenteel kunnen we niet meer fysiek naar alle winkels. Gelukkig kunnen we online wel nog altijd bij de meeste winkels terecht. Het is makkelijk, veilig en snel. En dankzij Trooper kan je het UZ Brussel steunen in de strijd tegen het coronavirus wanneer je online shopt. Helemaal gratis, het kost je geen cent.

Hoe werkt Trooper juist?


Help ons door te babysitten

Ons personeel werkt vaak op onregelmatige uren. Opvang in scholen of crèches is dan niet mogelijk. Ga je graag om met kinderen? Geef je dan op om te babysitten op de kinderen van onze medewerkers.

Stel je kandidaat als babysitter


Help ons door in uw kot te blijven

Help ons door de maatregelen van de overheid op te volgen! Want als je buiten het bereik van het virus blijft, geef je onze medewerkers extra zuurstof om voor anderen te zorgen. Helpen was nog nooit zo simpel.