UZ Brussel behaalt Top Employer-label

UZ Brussel behaalt Top Employer-label

05 februari 2020

Jaarlijks certificeert het Top Employers Institute wereldwijd bedrijven die werk maken van een uitstekend HR-beleid voor hun medewerkers. Na een grondige audit mag UZ Brussel ook in 2020 het label Top Employer dragen.

Naast het Top Employer label, kreeg UZ Brussel een speciale vermelding voor 'Biggest Progress'. Vooral op het vlak van welzijn, digitalisering en automatisering gaat het ziekenhuis vooruit. Een mooie waardering, maar het ziekenhuis blijft uiteraard werken om het HR-beleid nog verder te verbeteren.

Internationaal HR Best Practices Onderzoek

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd erkent, gemeten tegen een internationale standaard. In het kader van de Top Employers-procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek. Alle antwoorden worden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

Werken bij een Top Employer?

UZ Brussel is nog op zoek naar meer dan 120 nieuwe collega’s: gaande van verpleegkundige profielen over administratieve krachten tot IT'ers. Alle openstaande vacatures vindt u op www.uzbrusselwerkt.be of solliciteer spontaan.