UZ Brussel ontvangt Top Employer-label

UZ Brussel ontvangt Top Employer-label

25 januari 2022

Jaarlijks certificeert het Top Employers Institute wereldwijd bedrijven die werk maken van een uitstekend HR-beleid voor hun medewerkers. Na een grondige audit krijgt het UZ Brussel ook in 2022 opnieuw het Top Employer-label toegekend. De erkenning is grotendeels te danken aan ‘Top Employees’ die in deze moeilijke coronaperiode het beste van zichzelf blijven geven. Het UZ Brussel blijft zijn medewerkers doorheen 2022 verrassen met allerhande waarderingsacties als blijk van dank voor hun dagelijkse inzet. Niettemin blijft het UZ Brussel steeds op zoek naar nieuwe collega’s.

Internationaal HR Best Practices Onderzoek 

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd erkent, gemeten tegen een internationale standaard. Deelnemende bedrijven worden onderworpen aan een grondig onderzoeksproces: het internationale HR Best Practices Onderzoek. Een onafhankelijke partij bindt alle antwoorden aan een nauwgezette audit. 

Dankzij Top Employees 

Deze erkenning is grotendeels te danken aan ‘Top Employees’ die in deze moeilijke coronaperiode het beste van zichzelf blijven geven. Het UZ Brussel blijft zijn medewerkers doorheen 2022 verrassen met allerhande waarderingsacties als blijk van dank voor hun dagelijkse inzet, en dit onder de noemer #Care4Me. 

Meer dan 100 vacatures 

Het UZ Brussel zoekt steeds nieuwe collega’s. Die nood blijft tijdens deze coronapandemie extra duidelijk. Naast verpleegkundigen met een wat meer technische interesse, zijn er nog knelpuntenjobs, zoals medisch laboratoriumtechnologen, ingenieurs en ICT'ers. 

Solliciteren kan via www.uzbrusselwerkt.be .

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.