Workshop Hartverwarmend door Centrum voor Hart- en Vaatziekten

Workshop Hartverwarmend door Centrum voor Hart- en Vaatziekten

- voor verwijzers - voor patiënten
Zaterdag 23 maart 2024
Van 13.30 tot 17 uur
UZ Brussel - Centrum Hart en vaatziekten (Route 181)

Het Centrum Hart- en vaatziekten organiseert op zaterdag 23 maart 2024 een derde gratis workshop ‘Hartverwarmend’ van 13:30 tot 17 uur.

Iedereen die wil bijleren over hart- en vaatziekten kan deelnemen. Inschrijven is wel verplicht via hartverwarmend@uzbrussel.be. Vermeld zeker het aantal personen en hun namen. 

Hartverwarmend zet zich in voor iedereen die in contact komt met een cardiovasculaire ziekte. De werkgroep van het UZ Brussel geeft workshops voor patiënten en hun familie, vrienden, kennissen, … Heel vaak heeft de diagnose van een hart- en/ of vaatziekte een grote impact, zowel voor de patiënt als de omgeving. Via workshops leren we mensen reanimeren en delen we informatie over preventie, diagnose en behandeling van hart- en vaatziekten.

De workshops zijn mogelijk dankzij de steun van vele sympathisanten. Doe een gift op BE75 3630 9458 5851 met mededeling 'Hartverwarmend' en steun de levensreddende workshops.

Bekijk de flyer met programma hier.

Respect zit verweven in het DNA van het UZ Brussel. Daarom staat respect ook centraal bij het reageren op nieuws- of blogberichten. We kennen graag uw graag mening en staan open voor suggesties of vragen, maar vragen wel om een aantal simpele regels in acht te nemen. Alleen reacties die de regels respecteren, worden goedgekeurd en gepubliceerd.