Esthetische chirurgie


Lipofilling ter hoogte van de borst

Door middel van een liposuctie wordt er eigen vet gerecupereerd en gebruikt als vulmateriaal. Deze techniek kan toegepast worden voor de borsten, aangezicht, lippen, etc.

Lees meer
Terug naar boven


Liposuctie / Liposculptuur

Het overtollig vet wordt verwijderd uit het lichaam en is erop gericht om de contour van de patiënt te verbeteren.

Lees meer
Terug naar boven


Borstvergroting

Chirurgie van de borstvergroting omvat het gebruik van implantaten om de wens voor vollere borsten te vervullen of verloren volume door gewichtsverlies of zwangerschap te herstellen.

Lees meer
Terug naar boven


Borstverkleining en borstlifting

Borsthypertrofie of (te) grote borsten kan veel functionele, fysieke problemen veroorzaken. Een borstverkleining biedt in dergelijke gevallen een welkome en definitieve oplossing. Dit kan ook voor doorhangende borsten een oplossing zijn.

Lees meer
Terug naar boven


Facelift

Onder invloed van verschillende factoren kan ons gezicht haar jonge en stralende vorm verliezen. De huid verslapt, de kaaklijn verliest haar rechte contour en de plooi en lachrimpels rond de mond worden dieper. Een facelift kan dit verouderingsproces niet tegenhouden maar kan de klok wel een tijdje terugdraaien.

Lees meer
Terug naar boven


Rhinoplastie / Otoplastie / Blefaroplastie

Er zijn ook esthetische correcties mogelijk van neus, oren en ogen.

Lees meer
Terug naar boven


Fillers

Alle gelaatsrimpels kunnen in principe veilig behandeld worden met hyaluronzuur. De meest courante behandelingen zijn die van de plooi tussen neus en lippen, de rimpels tussen mondhoeken en kaakrand, kraaienpootjes en de fronsrimpel.

Lees meer
Terug naar boven